Düzce ve Kastamonu'daki FETÖ/PDY operasyonu

Adliyeye sevk edilen eski Bank Asya şube müdürü tutuklandı

DÜZCE (AA) - Düzce ve Kastamonu'da düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen eski Bank Asya şube müdürü tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Kastamonu'da gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen eski Bank Asya şube müdürünün savcılık işlemleri tamamlandı.

Nöbetçi hakimliğe çıkartılan şüpheli B.A. tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, örgütün adliye yapılanması içerisinde infaz koruma memurlarının sohbet toplantılarını organize ettiği belirlenen bir kişiyle eski Bank Asya şube müdürü ve 2 şüphelinin yakalanması için 13 Şubat'ta çalışma başlatılmıştı. Düzce ve Kastamonu'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilenlerden K.T. tutuklanırken, Z.S. ve E.S. yurt dışına çıkış yasağı şartıyla salıverilmişti.


AA

Gündem Haberleri

Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı
ŞEHİT YAKINI MAAŞLARINA DEV ZAM YOLDA
Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO