Düzce Kadın Doğum Çocuk Hastanesi tıbbi cihazlarına kavuştu

DÜZCE(İHA) – Düzce Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinin tıbbı cihazları peyderpey teslim ediliyor.

DÜZCE(İHA) – Düzce Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinin tıbbı cihazları peyderpey teslim ediliyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu ek hizmet binasının Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine dönüşmesinin ardından Sağlık Bakanlığı'ndan talep edilen tıbbi cihazların alım süreci tamamlandı.

Bu dahilde 2 adet yoğun bakım ventilatör cihazı, 2 adet yeni doğan kuvözü, 25 adet hasta başı monitörü, 4 adet defibitatör cihazı, 6 adet EKG cihazı ve 1 adet tünel fototerapi cihazı hastaneye teslim edildi.

Dönemin Sağlık Müdürü AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Dr. Yasin Yılmaz hastaneyi ziyaretinde Sağlık Bakanlığından 25 milyonluk cihaz ve teçhizat desteği aldıklarını belirtmişti.

Yılmaz bu yılın ocak ayında yaptığı açıklamada hastanenin Mayıs ayında açılabileceğini bildirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Yıllar önce yaptığı bağış annesinin hayatını kurtardı
Yaz Tatili Mutsuzluğu: Neden Herkes Yazdan Keyif Almıyor?
BİLECİK İL JANDARMA EĞİTİM KOMUTANLIĞI EN YÜKSEK PUANLA BELGE ALDI
DOWN SENDROMLU BEBEK DAVASINDA ŞOK EDEN İCRA
Venezuela’ya 16,4 ton insani yardım malzemesi yola çıktı