Düzce Belediyesi selin izlerini siliyor

Düzce Belediyesi, yaşanan sel afeti sonrası en çok etkilenen bölge olan Küçük Sanayi Sitesi'nde temizlik çalışmalarına başladı.

Düzce Belediyesi, yaşanan sel afeti sonrası en çok etkilenen bölge olan Küçük Sanayi Sitesi'nde temizlik çalışmalarına başladı. Su seviyesinin azalmaya ve çekilmeye başlaması üzerine sanayi dükkanları ile ana caddeler üzerinde toplam 100 personel çalışma yapıyor.

Düzce Belediyesi şehrin tamamında etkili olan sağanak ve sonrasında yaşanan su baskınları, sel dolayısıyla gereken noktalarda müdahale çalışması yürütürken en çok etkilenen yerlerden biri olan Küçük Sanayi Sitesi'nde suların çekilmesi ile temizlik çalışmalarına başladı. Başkan Özlü'nün de eşlik ettiği çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda 100 Düzce Belediyesi personeli esnafın yardımına koştu. Dükkanların yanı sıra ana caddeler üzerinde yürütülen çalışmalarda bölgede Temizlik İşleri, İtfaiye, Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon müdürlükleri envanterinde bulunan toplam 5 kazıyıcı yükleyici, 3 yıkama, 2 süpürge, 2 damperli kamyon, 4 kamyon, 1 iş makinesi, 1 yıkama aracı ve 1 vidanjör araçları çalışma yürütüyor. Aralıksız sürdürülen temizlik çalışmalarının 2 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR