Dünyaca ünlü grup da Eskişehirspor’a sahip çıktı

İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany, zor günler geçiren Kırmızı Şimşeklere destek amaçlı "Eskişehirspor yok olmasın" yorumuyla paylaşım yaptı.

İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany, zor günler geçiren Kırmızı Şimşeklere destek amaçlı "Eskişehirspor yok olmasın" yorumuyla paylaşım yaptı.

İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany, zor günler geçiren Eskişehirspor'a destek oldu. Daha önce Eskişehirspor marşını çalan grup, bu kez de sosyal medya hesaplarından "EskişehirsporYokOlmasın" hashtagiyle paylaşımda bulundu. Ayrıca yapılan paylaşımda, Eskişehirspor'un iki efsane isimi Sinan Alaağaç ve Ediz Bahtiyaroğulu'nun görsellerinin bulunduğu "for Sinan's for Ediz's KADEBOSTANY" yazılı fotoğraf da yer aldı.

Öte yandan ünlü grubun yaptığı paylaşım binlerce beğeni alırken Eskişehirsporlu taraftarlardan teşekkür ve takdir topladı.

Spor Haberleri

Real Madrid'in maaş listesi sızdı! Arda Güler'in kazancı gündem oldu
Konyaspor Zaferi Sonrası Sürpriz! Hull City İstanbul Boğazı'nda Stres Attı
Eski Konyasporlu Moryke Fofana İmzaladı: Yeni Adresi Belli Oldu
Nohamed Salah
Fener yenmek istiyor