Dünya Offshore Şampiyonası

- Organizasyonun ilk ayağı 4-6 Mayıs tarihlerinde Adana Seyhan Baraj Gölü'nde yapılacak


ADANA (AA) - Dünya Offshore Clas 3 225 Şampiyonası'nın ilk ayağı 4-6 Mayıs tarihlerinde Adana Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilecek.

İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık, Adana Yelken Kulübünde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 8 takımın mücadele edeceği yarışlarda İtalya, İspanya, Portekiz, Fransa, ABD ve Türkiye'den pilotların mücadele vereceğini söyledi.

Şampiyonanın Adana'da başladıktan sonra Portekiz, İspanya ve Brezilya ayakları ile devam edeceğini ifade eden Işık, 225 beygir gücündeki motorlarla yarışan teknelerin Adana Seyhan Baraj Gölü'nde 150 kilometre hızın üzerine çıkarak kenti motor sesleriyle yankılandıracağını belirtti.

Işık, şampiyonanın düzenleneceği tarihe kadar gerekli altyapı eksikliklerinin tamamlanacağını dile getirdi.

Adana Yelken Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer de geçen yıl Adanalıların büyük ilgi gösterdiği offshore yarışlarını Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yanı sıra Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası ve Adana Organize Sanayi Bölgesi'nin katkılarıyla yeniden düzenlendiğini kaydetti.


AA

Spor Haberleri

Kayseri'yi düşüren tüm sebepler ayrıldı
Singo müzmin sakat çıktı
Beşiktaş Gitti Beşiktaş Geldi
Fenerbahçe’de Talisca ile yollar ayrıldı
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi