Dünya Çocuk Hakları Günü

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla motosiklet sürücüleri çocuk tacizlerini protesto etti

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Milletler (BM) tarafından kabul edilen "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla motosiklet sürücüleri çocuk tacizlerini protesto etti.

Kadıköy'de Rıhtım ve Dolmabahçe Küçük Çiftlik Parkı'nda toplanan motosiklet sürücüleri buradan Beşiktaş'ta bulunan Barbaros Heyeti önüne geldi.

Burada Türk bayrağı açan grup alkışlarla çocuk tacizlerini protesto etti.

Grup adına açıklama yapan Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, platformun her zaman çocuk ve kadın istismarlarına karşı duracağını belirterek, ''Bu tür olaylarda takibinde olacağız. Gerek suçluların en ağır cezayı alması için kanuni süresi takip edeceğiz. Biz her türlü istismara geçit vermeyeceğiz. Bunun yanında tecavüzle ilgili olan önergeden de geri dönülmesini talep ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Grup açıklamanın ardından dağıldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu