Düğününe 1 hafta kala ecel ayırdı

Bursa’da kırmızı ışık ihlali yapan 30 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Kapacık, hafif ticari araca çarptı. Ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bir hafta sonra düğünü vardı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen kazada, 30 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Kapacık yaşamını yitirdi. Bir hafta sonra dünyaevine girmeye hazırlanan Kapacık’ın ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Feci kaza, dün öğle saatlerinde Yunusemre Mahallesi’nde bulunan bir kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Kapacık’ın kullandığı motosiklet, kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği sırada seyir halindeki bir hafif ticari araçla çarpıştı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak ağır yaralanan Kapacık, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç sürücü kurtarılamadı.

Yakın zamanda evleneceği öğrenilen Kapacık’ın düğünü sadece bir hafta sonraydı. Nişanlısıyla birlikte çekilmiş fotoğrafları ise yürekleri dağladı. Acı haberin ardından büyük üzüntü yaşayan ailesi ve arkadaşları, genç adamı Huzurlar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu
Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti