Düğünde tarihi geçmiş meyve suyu dağıtıldı, valilik inceleme başlattı

Bilecik'teki bir düğünde dağıtılan tarihi geçmiş meyve suyu tepkilere yol açtı. Olay sonrası valilik harekete geçti, Öğretmen Evi'nde inceleme başlatılarak müfettiş görevlendirildi.

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Öğretmen Evi Düğün Salonu'nda geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir düğünde skandal yaşandı. Davetlilere dağıtılan meyve sularının son kullanma tarihinin 23 Ocak 2025 olduğu ortaya çıktı. Tarihe dikkat eden bazı misafirler duruma tepki gösterirken, fark etmeyenler ise meyve suyunu tüketti.

Durumun sosyal medyada ve yerel basında gündem olmasının ardından, İhlas Haber Ajansı’nın "Bilecik'te düğünde dağıtılan tarihi geçmiş meyve suyu tepkilere neden oldu" başlıklı haberiyle olay daha da büyüdü. Tepkiler üzerine Bilecik Valiliği harekete geçti.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Öğretmen Evi'nde detaylı bir inceleme başlatıldığı ve olayla ilgili bir müfettişin görevlendirildiği bildirildi. İncelemelerin ardından sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BİLECİK Haberleri

Protokol Yolu Meyhane Oldu
Binlerce Bilecikli rotayı oraya çevirdi
Yollar trafik yaya kaldırımları park
Alevlere Karşı Hasat Nöbeti: Biçerdöverlere Sıkı Denetim
Bilecik’te Su Tankersiz Hasat Yapan Biçerdöver Sahibine Ceza