Düğün konvoyunda ateş açıp yol kapatan zanlılar yakalandı

Küçükçekmece Kaymakamlığı:- "Genel güvenlik ve huzuru bozan şahıslar Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanmışlardır"

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece Kaymakamlığı, ilçedeki bir düğün konvoyunda havaya ateş açarak meşale yakan ve trafiği keserek vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan kişilerin yakalandığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan görüntülerde, İstanbul’da düzenlenen bir düğün konvoyunda havaya ateş açıldığı, meşale yakıldığı, trafiğin kesildiği ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin tehlikeye atıldığının tespit edildiği belirtildi.

İlçe sınırları içerisinde ve 15 Eylül'de gerçekleştirildiği belirlenen düğünde, genel güvenlik ve huzuru bozan şahısların yakalandığına vurgu yapılan açıklamada, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü