DSİ'deki rüşvet soruşturması

Rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla gözaltına alınan aralarında bir şube müdürünün de bulunduğu 5 kişiden 4'ü hakimlikçe tutuklandı

ANKARA (AA) - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde (DSİ) rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla gözaltına alınan şube müdürü ile 3 özel şirket yöneticisi, tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan DSİ'de görevli şube müdürü Ü.K.E. ile şirket yöneticileri L.D, B.Ö, Ö.K. ve P.A, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Alper Türközmen'e ifade veren şüphelilerden 4'ü, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. P.A. ise ifade işleminin ardından savcılıkça serbest bırakıldı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı