Drogba sezon sonunda futbola veda ediyor

- Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fildişi Sahilli golcü, sezon sonunda kariyerini noktalayacağını yineledi


İSTANBUL (AA) - ABD'nin Phoenix Rising takımında oynayan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, sezon sonunda futbol kariyerini noktalayacağını tekrar belirtti.

Fransız basınına açıklamada bulunan yıldız futbolcu, ABD İkinci Futbol Ligi'nin (USL) bitiminde futbol kariyerini sonlandıracağını kaydetti.

İki gün önce 40. yaşını kutlayan Drogba, "Futbol oynamak benim için gerçekten memnuniyet verici. Oynarken çok eğleniyorum. Şu anki kulüp sahibi-futbolcu pozisyonumdan da memnunum. Birçok genç oyuncu etrafımda ve onlara yardımcı olmayı seviyorum. Ancak bu sezon son. 40 yaşındayım ve futbolu noktalamanın zamanı geldi." ifadelerini kullandı.

Drogba, geçen sene kasım ayında da futbolu bırakacağını duyurmuştu.

Ortağı olduğu Phoenix Rising'de futbol kariyerini sürdüren ve Galatasaray'da 1,5 sene görev alan golcü futbolcu, kariyerinde Guingamp, Olympique Marsilya, Chelsea, Şanghay Shenhua ve Montreal Impact formaları giymişti.

AA

Spor Haberleri

Spor Akademileri’nde yeni branş: Mas güreşi
TRENDYOL SÜPER LİG’DE 21. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'a diye geldi disiplinde gözünü açtı
Konyaspor’da olmadı Trabzonspor’da da yapamıyor
"KIZIM BABASIZ BÜYÜYÜR"