Dr. Portakal Dergisi'nden Memleket'e ziyaret

Sağlıklı Yaşam Dergisi Dr. Portakal'ın Yazı İşleri Müdürü Yağmur Atak ile Kurumsal İletişim Sorumlusu Hasan Türkköşe, Memleket Gazetesi'ni ziyaret etti.

Sağlıklı Yaşam Dergisi Dr. Portakal'ın Yazı İşleri Müdürü Yağmur Atak, Kurumsal İletişim ve Medicana Hastanesi Fizik Tedavi Sorumlusu Hasan Türkköşe, Memleket Gazetesi'ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu'na Dr. Portakal Dergisi'nin 3. sayısını takdim ettiler. 

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Portakal yönetiminde hazırlanan derginin yeni sayısında cilt bakımından diyete, şeker hastalığından göz sağlığına kadar merak edilen pek çok konuda uzman isimler tarafından tavsiyeler yer alıyor. Dergide ayrıca Elif Nur Portakal'ın Prof. Dr. Kemal Sayar'la yaptığı 'Mutluluk, Dünyanın En Önemli Meselelerinden Biri' başlıklı söyleşi de dikkat çekiyor. 

Uz. Dr. Mehmet Portakal ise 'Yaşam Kalitesi' başlıklı yazısında "Aslolan, sahip olduğumuz değerlerin farkında olarak yaşamak" diyerek, unuttuğumuz bir gerçeğe dikkat çekiyor.

memleket.com.tr

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU