Döviz bozduran vatandaşa fazla para verdi, iki katı zarar etti

Kadıköy'de bir dövizci iş yerine gelen müşterisinden aldığı 500 Euro'nun TL karşılığını yanlış hesaplayınca müşteriye iki katı fazla para verdi.

Kadıköy'de bir dövizci iş yerine gelen müşterisinden aldığı 500 Euro'nun TL karşılığını yanlış hesaplayınca müşteriye iki katı fazla para verdi. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kadıköy'de bir döviz bürosuna gelen müşteri, iddiaya göre, kasiyere 500 Euro'yu bozdurması için verdi. Kasiyer ise, 500 Euro'nun TL karşılığını yanlış hesapladı ve yaklaşık bin Euro'nun karşılığı tutarında para ödedi. Fazla para alan vatandaş, parayı saydıktan sonra iş yerinden çıkarak oradan uzaklaştı. Daha sonradan durumu fark eden döviz bürosu çalışanı iki katı zarar etti. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü
Park Halindeki Tıra Çarpan Genç Sürücü Kurtarılamadı
Alanya’da Yüreklerin Ağza Geldiği Anlar: Çatıya Çıkan Şahsı Polis Son Anda İkna Etti
Çevirmeyi görünce motosikletini ormanlık alana bırakıp kaçtı
Kayıp 4’üncü kardeş sağ bulundu: Cenazelerde darp ve boğuşma izi yok