Dorukhan Toköz’den anlamlı hareket

Trabzonsporlu oyuncu Dorukhan Toköz, kendisinin ve Hamsik'in imzalı formasını açık artırmayla satılması Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine hediye etti.

Trabzonsporlu oyuncu Dorukhan Toköz, kendisinin ve Hamsik'in imzalı formasını açık artırmayla satılması Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine hediye etti.

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, açık artırma ile satılması amacıyla Marek Hamsik'in ve kendisinin imzalı formalarını Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezimize hediye etti. Teşekkürler" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de
KONYASPOR'UN HARCAMA LİMİTİ NE KADAR?
Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı
MONTELLA KALIYOR MU?
Türkiye'ye mağlubiyet sonrası kötü haber! 10 sıra birden düştü