Dominik Livakovic, Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi

Fenerbahçe'nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d'Or Yachine ödülüne aday gösterildi.

Fenerbahçe'nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d'Or Yachine ödülüne aday gösterildi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d'Or Yachine ödülüne aday gösterildi. 2023 Ballon d'Or Yachine listesinde Livakovic'in yanı sıra Yassine Bounou, Mike Maignan, Andre Onana, Ederson, Brice Samba, Emiliano Martinez, Thibaut Courtois, Aaron Ramsdale, ve Marc-Andre Ter Stegen de yer aldı.

Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı ile Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncülük elde etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ
Mircea Lucescu anısına saygı duruşunda bulunulacak
Konya'daki finallere katılacak sporcular belli oldu