Domaniç’te 250 karaçam fidanı toprakla buluştu

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde 250 karaçam fidanı toprakla buluşturuldu.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde 250 karaçam fidanı toprakla buluşturuldu.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü Alagöz Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Aksu köyünde düzenlenen fidan dikim etkinliğine Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç Orman İşletme Müdürü Engin Yormaz, ilçe protokolü, öğrenciler, öğretmenler ve Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

Gelecek nesillere daha yaşanır bir çevre bırakmak, ormanların ve ağaçlandırma çalışmalarının önemi vurgulamak, özellikle çocuklara ve gençlere olmak üzere bütün vatandaşlara bu bilinci aşılamak adına düzenlenen etkinlikte 250 karaçam fidanı dikimi gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bu kuşları sakın avlamayın: Ankara'dan kene kararı! 51 bin keklik ve sülün doğaya salınacak
Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı