Dolar bozdurana ücretsiz ev boyama hizmeti

Sancaktepe'de yaşayan boya ustası Şahin Aslan 500 dolar bozdurup dekontunu gösterenlerin evini ücretsiz boyayacak

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de yaşayan Şahin Aslan 500 dolar bozdurup dekontunu gösterenlerin evini ücretsiz boyayacak.

23 yaşındaki boya ustası Şahin Aslan AA muhabirine yaptığı açıklamada, aslen Vanlı olduğunu, İstanbul'da boyacılık yaptığını söyledi.

Aslan, ülke ekonomisine destek olmak amacıyla böyle bir kampanya başlattığını belirterek,"500 dolar bozdurup dekontunu gösterenlerin dairesini ücretsiz boyayacağız. Ülke olarak bu durumdan kısa süre içinde çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Ülkem adına ben de elimi taşın altına koyuyorum." diye konuştu.

Herkesin bu konuda çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Aslan, dolar bozdurup dekontuyla birlikte kendisine ulaşmak isteyenlerin kişisel Facebook hesabından iletişime geçebileceğini kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi