Doğum gününde terör kurbanı oldu

Gaziantep'teki terör saldırısında oğlunu kaybeden Eryılmaz:"Oğluma vuran eller kırılsın. Ben ona dokunmaya kıyamıyordum"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşayan Kamuran Eryılmaz, terör saldırısı sonucu doğum gününde kaybettiği oğlunu toprağa verdi.

Kur'an-ı Kerim kursundan döndükten sonra eve uğrayıp üzerini değiştiren Devran Eryılmaz, (13) kına gecesine giderken terör kurbanı oldu.

Anne Eryılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada kendisinin oğluna vurmaya kıyamadığını söyledi.

O gece yaşananları anlatan Eryılmaz, "Kur'an-ı Kerim kursundan gelmişti. Üzerini değiştirdi. Kına gecesine gidecektik. O çıktı ben arkasından gidene kadar patlama sesi duydum. Oğlum orada öldü." dedi.

Patlamanın olduğu gece oğlunun doğum günü olduğunu anlatan Eryılmaz, şöyle konuştu:

"O gece kınaya gidecektik. O önden çıktı ben yetişene kadar patlama oldu. O gün doğum günüydü. Oğluma vuran eller kırılsın. Ben ona dokunmaya kıyamıyordum. Ben onun sarı saçlarına dokunmaya kıyamazken ona nasıl kıydılar. "




AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu