Doğubayazıt'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendirilen Mevlüt Bengi'nin katledilmesine ilişkin Doğubayazıt'ın bazı köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendirilen Mevlüt Bengi'nin katledilmesine ilişkin bölgedeki bazı köy ve mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Doğubayazıt'ta terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldüğü değerlendirilen Bengi ile ilgili bazı köy ve mezralarda sokağa çıkma yasağı uygulandı.

İlçeye bağlı Çiftlik köyünün Türkmen ve Cebekümbet mezraları, Yaygınyurt köyünün Aşağı ve Yukarı Demirkapı mezraları, Güngören köyü ve bu köye bağlı Yenigün mezrasında dün itibariyle 5 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı