Doğu Karadeniz’de yükseklerde kar, sahillerde hortum görüldü

Doğu Karadeniz'in yüksek kısımlarında havaların soğuması ile birlikte kar yağışı görülürken, sahilde ise hortum gözükmesi vatandaşları heyecanlandırdı.

Doğu Karadeniz'in yüksek kısımlarında havaların soğuması ile birlikte kar yağışı görülürken, sahilde ise hortum gözükmesi vatandaşları heyecanlandırdı.

Trabzon'un Sürmene ilçesi açıklarında öğle saatlerine doğru deniz üzerinde oluşan hortum, birçok noktadan görüldü.

Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınan hortumlar, karaya yaklaşmadan yok olurken, hortumu kaydeden vatandaşlar bir anlık korku yaşadılar. Evinin balkonunda otururken olaya şahit olan İsmail Kılıç isimli vatandaş, "Ben önceden bunu hep televizyonlarda izlerdim. İlk kez canlı olarak bir hortum gördüm. Telefonumu alıp hemen çektim. Korku verici bir olay" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Mahallenin Muhtarları'nın Yıldızına Büyük Acı: Babası da Hayatını Kaybetti
Kadir İnanır'dan Sağlık Durumuna İlişkin Müjdeli Haber
Ömerli Barajı’nda doluluk oranı yüzde 96’ya ulaştı
3 TÜRK DEVLETİ GÖREN AĞAÇ
Yaylanın Minik Küçükleri Geleneksel Lezzete Omuz Veriyor