Doğu Anadolu'da sıcaklık mevsim normallerinde

Erzurum, Kars, Ağrı, Erzincan ve Iğdır'da karla karışık yağmur, Iğdır ve Erzincan'ın yüksek kesimlerinde kar beklenirken sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde, karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği, hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde seyredeceği bildirildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede havanın parçalı, çok bulutlu ve yağışlı olması bekleniyor. Yağışlar, sabah saatlerinden itibaren Erzincan, öğleden sonra ise bölge genelinde görülecek.

Erzurum, Kars, Ağrı, Erzincan ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması beklenen yağışlar, Iğdır ve Erzincan'ın yüksek kesimlerinde kara dönüşecek.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgar batı ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Tunceli'de 4, Iğdır'da 3, Erzincan'da 2, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 8, Ağrı'da 4, Erzurum'da 3 ve Ardahan'da 2 derece ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklığı ise Iğdır'da 10, Tunceli'de 8, Erzincan'da 7, Ağrı'da 5, Erzurum ve Ardahan'da 4, Kars'ta ise 3 derece olacak.

Kayak merkezlerindeki kar kalınlıkları Erzurum Palandöken'de 34, Kars Sarıkamış'ta 30, Erzurum Konaklı'da 15, Erzincan Ergan'da 10 santimetre ölçüldü.

Gündem Haberleri

TRUMP'A FİLİSTİN BAYRAĞI MANZARASI
NATO'NUN ULAŞIMI TOGG'A EMANET
Ankara’da Tarihi NATO Zirvesi: Yeni Dönem Başlıyor
Lüküs Hayat'ın Zihni Göktay'ı hayatını kaybetti
Özgür Özel’den Cezaevinde Deniz Göktaş Ziyareti: O Detayları Açıkladı