Doğu Anadolu'da sağanak

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da akşama kadar aralıklı gök gürültülü sağanak bekleniyor

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde 4 ilde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede hava parçalı bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra Erzurum merkez ve kuzey kesimleri ile Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde akşama kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinin 2-3 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan hafif, yağış anında ise kuvvetli esmesi öngörülüyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 10, Erzurum ve Ardahan'da 11, Ağrı'da 13, Erzincan'da 16 ve Iğdır'da 20 derece ölçüldü.

Günün en yüksek sıcaklığı ise Iğdır'da 34, Erzincan'da 31, Ağrı'da 29, Kars'ta 26, Erzurum'da 25 ve Ardahan'da 23 derece bekleniyor.

Bölgede son 24 saatte metrekareye Ardahan'da 25,2, Kars'ta 9,4, Erzurum'da 8,1 ve Iğdır'da 0,7 kilogram yağış düştü.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!