Doğu Anadolu'da kar etkisini sürdürecek

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu'da dünden beri etkili olan kar yağışı devam edecek.Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge...

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu'da dünden beri etkili olan kar yağışı devam edecek.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kar yağışının Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan'da halen etkisini gösterdiği bölgede, yağışların öğle saatlerinde Iğdır ve çevresinde karla karışık yağmurlu olması bekleniyor.

Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenen bölgede yer yer sis ve pus hadisesi olacak.

Bölge genelinde kar yağışı beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 2, Erzincan'da sıfır, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 6, Ardahan'da 3, Ağrı'da 2 ve Erzurum'da 1 derece ölçüldü.

Günün en yüksek sıcaklığı ise Iğdır'da 8, Erzincan'da 2, Ağrı'da 2, sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Kars'ta 1, Ardahan'da ise 3 derece olması bekleniyor.

AA

Gündem Haberleri

Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı