Doğu Anadolu'da kar

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kar kalınlığı 15 santimetre, Cıbıltepe Kayak Merkezinde ise 13 santimetre olarak ölçüldü

KARS (AA) - Kars'ta etkili olan kar sebebiyle, Sarıkamış ilçe merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.

İlçe merkezi, gece saatlerinde başlayıp halen aralıklarla süren kar dolayısıyla beyaza büründü. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 15, Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki 2. etap pistlerde ise 13 santimetre olarak ölçüldü.

Sabah beyaz örtüyle uyanan vatandaşlar, ev, iş yeri ve arabalarının üzerinde biriken karları temizledi.

İlçede, kar lastiklerini takmayan bazı sürücüler yollarda güçlükle ilerleyebildi. İlçedeki çocuklar ise kar topu oynayarak karın keyfini yaşadı.

Kar kalınlığı Erzurum-Bayburt arasındaki Kop Dağında 3, Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezinde de 2 santimetre olarak ölçüldü.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI