Doğankent'te baraj sahasındaki patlama

Giresun Valisi Karahan, dün Doğankent ilçesinde Yaşmaklı Baraj sahasında meydana gelen patlamada yaralanan özel güvenlik görevlisi Bekirefendioğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Hasan Karahan, dün Doğankent ilçesinde Yaşmaklı Baraj sahasında meydana gelen patlamada yaralanan özel güvenlik görevlisi Abdurrahman Bekirefendioğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Karahan'ın, Bekirefendioğlu'nun tedavi olduğu Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine giderek sağlık durumu hakkında ilgililerden bilgi aldığı belirtildi.

Karahan'ın cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Bekirefendioğlu'nu ziyaret ettiği ifade edilen açıklamada, daha sonra Karahan'ın hasta yakınlarıyla da bir süre görüştüğü bildirildi.

Açıklamada, Vali Karahan'ın olayın faillerinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini aktardığına işaret edilerek "Çok büyük bir olay atlatıldı. Allah ailesine, çocuğuna bağışladı. Çok şükür hayati tehlikesi yok. Bu olayın faillerinin bulunması için güvenlik güçlerinin var güçleriyle çalışıyor" değerledirmesinde bulunduğu kaydedildi.

Dün Doğankent ilçesinde Yaşmaklı Baraj sahasında patlama meydana gelmiş, olayda özel güvenlik görevlisi Abdurrahman Bekirefendioğlu yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı