Doğalgaz alarmı: İş makinesi boruyu patlattı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir inşaatta çalışan iş makinesi, doğalgaz borusuna zarar verdi. Patlama sonrası çevreye doğalgaz sızarken, ekiplerin zamanında müdahalesi olası bir faciayı önledi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Olay yerine sevk edilen doğalgaz ekipleri, sızıntıya anında müdahale ederek akışı kısa sürede kesti.

Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında çalışan iş makinesi, kazı çalışmaları sırasında yer altındaki doğalgaz borusuna zarar verdi. Borunun patlamasıyla birlikte yoğun doğalgaz sızıntısı yaşanırken, çevrede paniğe yol açan olayın ardından çok sayıda polis ve doğalgaz ekibi bölgeye sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, doğalgaz ekipleri ise hızla boruya müdahale etti. Borudan çıkan yoğun gaz akışı, hortumdan fışkıran gaz görüntüsüne benzetildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde doğalgaz akışı kısa sürede kesildi.

Yetkililer, borudaki arızanın giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirirken, can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu
Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti