Djokovic Şangay'da finale kaldı

- Shanghai Masters Tenis Turnuvası'nda Alman Zverev'i 2-0 mağlup eden Sırp Djokovic, ilk finalist oldu


ANKARA (AA) - Shanghai Masters Tenis Turnuvası'nda mücadele eden Sırp Novak Djokovic, tek erkekler yarı finalinde Alexander Zverev'i 2-0 yendi.

Çin'in Şangay kentinde düzenlenen turnuvanın yarı finalinde dünya 5 numarası Alman Zverev ile karşılaşan Djokovic, rakibini 6-2 ve 6-1'lik setlerle zorlanmadan 2-0 mağlup etti.

Kariyerindeki bininci maçını kazanan ve yenilmezlik serisini 17 karşılaşmaya çıkaran 31 yaşındaki tenisçi, dünya sıralamasında ise İsviçreli Roger Federer'i geçerek 2 numaraya yükseldi.

Djokovic, Federer ile Hırvat Borna Coric arasındaki yarı final mücadelesinin galibiyle finalde karşılaşacak.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı