Diyarbakırlı sporcular karate turnuvasında

Diyarbakır'dan 4 sporcu Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası'na katıldı.

Diyarbakır'dan 4 sporcu Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası'na katıldı.

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvasına Diyarbakır'dan, Diyarbakır Yurdumspor Kulübü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü ve Diyarbakır Olimpiya Spor Kulüpleri'nden 4 sporcu katılım sağladı.

06-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında Çanakkale Hasan Mevsuf Spor Salonu'nda düzenlenecek minik, yıldız, ümit, genç ve 21 yaş altı karate turnuvasına 6 ülke katılım sağlarken, Türkiye'den 59 ilden 89 kulüpten 188 takım ve 1300'e yakın sporcu katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!