Diyarbakır'daki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Uğur Kartal'ın Kahramanmaraş'taki babaevine acı haber ulaştı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Uğur Kartal'ın Kahramanmaraş'taki babaevinde hüzün var.

Şehit Kartal'ın Elbistan ilçesi Doğan Mahallesi'ndeki babaevine giden Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Sinan Sarıçiçek ve Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Hasan Ayhan, acı haberi aileye verdi.

Oğlunun şehit olduğunu öğrenince fenalık geçiren anne Fadime Kartal'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin babası Kazım Kartal ile kardeşleri de kaymakam Akkoyun ve yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Bekar olan Kartal'ın, 9 kardeşi bulunurken 2 ağabeyinin askeri personel olduğu ve mesleğe 3 ay önce başladığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü