Diyarbakır'daki terör operasyonu

Lice kırsalında devam eden operasyon sırasında, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu 2 asker şehit oldu

ANKARA (AA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, Lice kırsalında devam eden operasyonlar sırasında güvenlik güçlerine, bölücü terör örgütü mensuplarınca silahlı saldırı düzenlendi.

Açılan ateş sonucu ağır yaralanan 2 asker, hemen hastaneye sevk edildi. Askerler, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı