Diyarbakır’da yerin beşik gibi sallandığı tüyler ürperten deprem görüntüsü ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen Diyarbakır'da beşik gibi sallanan yerin ürperten görüntüleri ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen Diyarbakır'da beşik gibi sallanan yerin ürperten görüntüleri ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Diyarbakır'da 7 bina çöktü. Yıkıcı deprem sonrası cep telefonu mağazasında ve avize satış mağazasında, 60 saniye boyunca yerin beşik gibi sallandığı tüyler ürperten görüntüler ortaya çıktı. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan, Diyarbakır'da yıkılan 7 apartmandan 6'sında toplam 417 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Avukat Ece Güner’den Haluk Levent ve Ahbap Açıklaması
73 ilde uyuşturucu operasyonu: Bin 780 şüpheli yakalandı
Römork kapağı can aldı
Minibüs durağına silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Denizde dubaların dışına çıkan baba ve iki kızı ölüm tehlikesi atlattı