Diyarbakır’da yasağa rağmen düğün konvoyları yapılıyor

Diyarbakır'da korona virüs tedbirleri kapsamında yasaklanan düğün konvoyları yapılmaya devam ediyor.

Diyarbakır'da korona virüs tedbirleri kapsamında yasaklanan düğün konvoyları yapılmaya devam ediyor. Gece geç saatlerde onlarca aracın katıldığı konvoylar, korona virüsün yayılmasına davetiye çıkarıyor.

İçişleri Bakanlığınca korona virüs tedbirleri kapsamında 4 Eylül'den itibaren 81 ilde köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere izin verilmeyeceği, nikah töreni olarak yapılabilecek düğünler ile nikahlara da saat kısıtlaması getirildiği bildirilmişti. Diyarbakır İl Hıfzıssıhha Kurulu da bu doğrultuda karar alarak, kent genelinde sokak, mahalle ve köy düğünlerini, düğün konvoylarını yasaklamıştı. Yasağa rağmen kent merkezinde düğün konvoyu düzenlenmeye devam ediyor. Geç saatlerde onlarca aracın katıldığı konvoylar, korona virüsün yayılmasına da davetiye çıkarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kentin en işlek sokağında kurşun yağdırdılar
Trafik canavarı direksiyona geçti, 192 bin lira ceza yedi
CHP'deki 'Cast Ajansı' İddiası Yargıda: Başsavcılık Harekete Geçti
Erol Can Güncü sahnede gözaltına alındı
Bilecik'in meşhur restoranında yangın