Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonları

Bismil, Kocaköy ve Hazro ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 351 kilogram kubar, 3 kilo 539 gram toz esrar ve 24 gram afyon sakızı ele geçirildi- Operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Bismil, Kocaköy ve Hazro ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 351 kilogram kubar, 3 kilo 539 gram toz esrar ve 24 gram afyon sakızı ele geçirildi, 6 zanlı yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Bismil, Hazro ve Kocaköy İlçe Jandarma komutanlıkları ekiplerince, 13-14 Kasım'da, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında önleyici kolluk devriyesi ve yol kontrol faaliyetlerinin yapıldığı kaydedildi.

Çalışmalar kapsamında, 351 kilogram kubar esrar, 3 kilo 539 gram toz esrar ve 24 gram afyon sakızının ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, 6 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlemlere başlandığı belirtildi.


AA

Gündem Haberleri

PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN
YENİ TEKLİF TBMM'DE
AKARYAKITTA ÖTV AYARI DEĞİŞTİ
Deterjanlı kahveden hastanelik olmuştu: 1,5 milyon liraya uzlaştılar