Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonları

Operasyonlarda, 399 kilogram esrar ele geçirildi, 4 kişi tutuklandı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da, son 3 günde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 399 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde son 3 günde uyuşturucu satışı yapan kişi ve organizasyonlara yönelik 3 operasyon düzenledi.

Ergani ilçesi yolunda seyir halindeyken durdurulan kamyonda 211 kilogram, Kayapınar ilçesinde bir araçta da 141 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Şanlıurfa yolundaki Pirinçlik Jandarma uygulama noktasında durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada ise tabana gizlenmiş 46 kilo 950 esrar bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan İ.H.A, İ.H.S, R.K. ve A.Ç. emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları adlı makamlarca tutuklandı.


AA

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ