Diyarbakır'da otomobil gasbeden 2 zanlı tutuklandı

Silahla bir kişinin arabasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı- Tutuklananlardan birinin daha önce uyuşturucu madde satıcılığı suçundan tutuklu olduğu cezaevinden firar ettiği öğrenildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da, silahla bir kişinin arabasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 25 Şubat'ta, babası T.Ş'ye ait otomobilde müzik dinleyen E.Ş'nin (16) yanına gelen 2 kişi, silah zoruyla otomobili gasbetti.

Daha sonra zanlılar, alacaklı oldukları iddiasıyla tehdit ettikleri T.Ş'yi de alıkoymak istedi. T.Ş. zanlılara direnerek, olay yerinden kaçtı.

T.Ş'nin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, operasyonla otomobilin gasbedilmesi ve T.Ş'nin alıkonulmaya çalışılması olayına karıştıkları gerekçesiyle Ş.E, M.İ.G. ve V.G'yi yakaladı.

Polis, gasbedilen otomobilini T.Ş'ye teslim etti.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan Ş.E. ve V.G. tutuklanırken, M.İ.G. ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Üzerinden sahte kimlik çıkan Ş.E'nin, daha önce uyuşturucu satıcılığı suçundan tutuklu olduğu cezaevinden firar ettiği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY