Diyarbakır'da "Halk Oylaması Güvenlik Toplantısı"

İçişleri Bakanı Soylu'nun katılımıyla 4. Bölgeler Halk Oylaması Güvenlik Toplantısı Diyarbakır'da yapıldı

DİYARBAKIR (AA) - İçişleri Bakanı Soylu'nun başkanlığında 12 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanının katılımıyla, Diyarbakır'da "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı" düzenlendi.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, 16 Nisan'daki referandumun güvenli bir şekilde yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Basına kapalı yapılan toplantıya, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arifi Çetin'in yanı sıra Diyarbakır, Batman, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Van valileri, emniyet müdürleri ve il jandarma komutanları katıldı.

AA

Gündem Haberleri

BAŞKAN ARPAGUŞ'TAN ÜÇ AYLAR MESAJI
Yarbay Ali Tatar'ın mezarında buluştular
YouTuber Nedim Kuru fitili ateşledi: Marmara Denizi’ndeki Uçak Enkazı Aileleri Umutlandırdı
Kızını ve damadını depremde kaybetti, torunlarına annelik yapıyor
OTOYOL JANDARMASI SAHADA