Diyarbakır'da FETÖ operasyonu

Örgütün güvenli ev olarak tabir ettiği "gaybubet" evine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı- Gözaltına alınan şüphelilerden birinin Siirt, Mardin, Batman ve Bitlis "avukatlar imamı" olduğu iddia edildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturması kapsamında, örgütün güvenli ev olarak tabir ettiği "gaybubet" evine operasyon düzenledi.

Operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliden birinin "ByLock" kullanıcısı olduğu, Siirt, Mardin, Batman ve Bitlis illerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınanlara hukuki destek verdiği ve "avukatlar imamı" olduğu iddia edildi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu