Diyarbakır’da bombalı araç şüphesi

Diyarbakır-Silvan karayolunda uzun süre park halinde olan araçtan şüphelenen güvenlik güçleri, aracı fünye ile patlattı.

Diyarbakır-Silvan karayolunda uzun süre park halinde olan araçtan şüphelenen güvenlik güçleri, aracı fünye ile patlattı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır- Silvan karayolunun 6'ncı kilometresinde uzun süre yol kenarına park edilen otomobili gören vatandaşlar, bombalı araç şüphesiyle polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye terörle mücadele ve bomba imha uzmanları sevk edildi. Silvan karayolu trafiğe kapatıldı. Kilometrelerce kuyruk oluştu. Bomba imha uzmanları gerekli önlemleri aldıktan sonra otomobile fünye yerleştirerek aracı patlattı. Araç inceleme yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Uzun süre kapalı olan yol kontrollü bir şekilde tekrar trafiğe açıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Madeni yağ yüklü tır şarampole devrilip alev aldı: Şoför feci şekilde can verdi
İki araç uçuruma yuvarlandı: 5 yaralı
16 yaşındaki çocuk silahla oynarken canından oldu
Kontrol için gittiği inşaatın asansör boşluğuna düşen mühendis ağır yaralandı
Galatasaray ile Çorum FK maçı için yüksek fiyattan bilet satan 3 karaborsacı yakalandı