Diyarbakır’da bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Diyar Galeria İş Merkezi ve vatandaşların yaşadığı sitede bir vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Diyar Galeria İş Merkezi ve vatandaşların yaşadığı sitede bir vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı. Aralarında polislerin de olduğu enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmak için çalışmalar devam ediyor.

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyar Galeria İş Merkezi ve sitesindeki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren devam eden çalışmalarda bir vatandaşın daha cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan enkaz altında 5 polisin de olduğu ve henüz ulaşılamadığı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı