Diyarbakır’da 1 günde 2’si kardeş 3 kişi boğuldu

Diyarbakır'ın Eğil ve Çınar ilçesinde 2'si kardeş 3 kişi girdikleri suda boğuldu.

Diyarbakır'ın Eğil ve Çınar ilçesinde 2'si kardeş 3 kişi girdikleri suda boğuldu.

Alınan bilgilere göre, Eğil ilçesi Selman köyünden geçen Dicle Nehri kenarında serinlemek için suya giren R. A. (27) ve kardeşi İ. A. (24), dengelerini kaybederek suda batmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve kolluk kuvveti sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu 2 kardeşin cansız bedeni sudan çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Eğil Devlet Hastanesine götürüldü.

Çınar ilçesinde ise serinlemek için gölete giren 17 yaşındaki S.Ö., dengesini kaybederek boğuldu. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

GÜLLÜ DAVASINDA İLK DURUŞMA
Torbalı’da fabrika kazanı patladı: 3 işçi yaralı
Sözcü TV programcısı Deniz Türkeri polisten kaçarken kaza yaptı
Vinç halatı koptu, işçi ezilmekten son anda kurtuldu
Reyhanlı saldırısının faili yakalandı