Diyanet İşleri Başkanvekili Keleş Kütahya'da

Keleş, Gediz ilçesinde vefat eden yengesinin cenaze törenine katıldı

KÜTAHYA (AA) - Diyanet İşleri Başkanvekili Ekrem Keleş, Kütahya'nın Gediz ilçesinde yaşamını yitiren yengesinin cenaze namazını kıldırdı.

Doktor olan ağabeyi Besim Keleş'in vefat eden eşi avukat Elmas Keleş'in cenaze törenine katılmak üzere Gediz'e gelen Keleş, İlçe Müftülüğünü ziyaretinin ardından cuma ve cenaze namazı için Ulu Cami'ye geçti.

Burada minbere çıkan Ekrem Keleş, ölüm hakkında cuma hutbesi verdi. Keleş, daha sonra cuma namazının ardından da yengesinin cenaze namazını kıldırdı.

Elmas Keleş'in cenazesi, namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Kaymakamı Avni Kula, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!