Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye, Rusya, Esed rejimi ve İran arasında Moskova’da yapılacak toplantının tarihi belli oldu. 15-16 Mart’ta düzenlenecek toplantıda, Türkiye heyetine Dışişleri Bakan Yardımcı

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye, Rusya, Esed rejimi ve İran arasında Moskova'da yapılacak toplantının tarihi belli oldu.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye, Rusya, Esed rejimi ve İran arasında Moskova'da yapılacak toplantının tarihi belli oldu. 15-16 Mart'ta düzenlenecek toplantıda, Türkiye heyetine Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar başkanlık edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Görevden alınan CHP il başkanları Özgür Özel İrtibat Bürosu açıyor
19 Yıllık Sır DNA İncelemesiyle Çözüldü
İZMİR AK PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?
CHP Niğde İl Başkanı görevden alındı
26 İL YÖNETİMİ FESHEDİLDİ