Dinlenme tesisinde durdurulan tırın gizli bölmelerinden kaçak sigara çıktı

E-90 Otoyolunda gerçekleştirilen başarılı operasyonda, Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri dinlenme tesisinde durdurdukları saman yüklü tırın gizli bölmelerinde 2 bin 600 paket kaçak sigara buldu.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla E-90 otoyolunda seyir halinde olan bir tırı durdurarak önemli bir kaçak sigara sevkiyatını engelledi. Tırın dorse kısmında yapılan detaylı aramada, gizli bölmelere saklanmış halde 2 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıs, emniyet birimleri tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Operasyonun, bölgede artan kaçakçılık faaliyetlerine karşı bir önleyici tedbir olarak değerlendirildiği belirtildi.

Yetkililer, halkın da kaçakçılıkla mücadelede duyarlı olmalarını ve şüpheli durumları derhal güvenlik birimlerine bildirmelerini istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Psikolog Cinayetinde Şoke Eden Savunma: "Hedef Gözetmedim"
Gazeteciden Rakibine Canlı Yayında Kundaklama Şoku
PARANIN İZİNİ SÜREN EKİPLER ŞOKE OLDU
Vapurda kaybolan kadından hala bir iz yok
İKİNCİ EL ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT'