Dindarlar gizlice ikinci eş alıyor!

Bugün Gazetesi yazarı öyle bir iddia ortaya attı ki...

Bugün’de yazan Nuh Gönültaş’ın iddiasına göre muhafazakarlar gizli evlilikler yapıyorlar ve gizli eşleri ile Başakşehir’de gizli bir hayat yaşıyorlar.

İşte yazısından çarpıcı satırlar;

HERKESİN DİLİNDE AMA KİMSE DEMİYOR

"Çok arttı boşanmalar! Dindar aileler arasında boşanmalarda da büyük yükseliş var. Aynı şekilde yine dindar aileler arasında gizli evlilikler, gizli ikinci evliliklerin oranı da oldukça artmış görünüyor.

İstanbul’da bazı semtler bu türden gizli ikinci evlilik yapan kişilerin ikinci evlerinin, ikinci eşlerinin yaşadığı yerler olarak anılmaya başladı.

Mesela Başakşehir.

Başakşehir herkesin dilinde ama kimse ortaya çıkıp da gerçeği dile getirmiyor. Başakşehir gizli evlilik yapan muhafazakâr kişilerin çoğunlukla ikinci evlerini kurmayı tercih ettikleri bir yer.

Son zamanlarda böyle bir ün kazandı bu bölge.

DİNDARLARIN GÖZÜ DIŞARDA

Nuh Gönültaş’ın aktardığına göre muhafazakar çevrelerde boşanma oranları rekor düzeye fırlamış durumda. Çiftlerin yüzde 40’ı boşanmak için mahkeme kapılarında.

Peki dindarlar neden boşanıyor?

Medya Haberleri

Kuşadası’nda yuhalanan Diva, Bursa’da alkışlarla karşılandı
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu