Dinar OSB’ye balık işleme tesisi kurulacak

Afyonkarahisar Dinar İlçe Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin metrekarelik bir alana balık işlemi tesisi yapılacak.

Afyonkarahisar Dinar İlçe Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin metrekarelik bir alana balık işlemi tesisi yapılacak.

20 yıla yakın bir süredir balıkçılık sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya Dinar Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin metrekare büyüklüğünde parselin arsa tahsisi gerçekleştirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakamımız Kemal Duru, OSB yönetim kurulu üyeleri ve firmanın yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Protokol imza töreninin ardından konuşan Kaymakam Duru, "Yatırım için bölgemizi tercih ettiklerinden dolayı şirket yetkililerine teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

KONYA REKORLA ZİRVEDE
KRİTİK EŞİK AŞILIYOR
ALTIN İÇİN ÇARPICI TAHMİN
TCMB Faiz Kararını Açıkladı: İhtiyatlı Duruş Vurgusu
EMEKLİ SANDIĞI ZAM FARKLARI YATIYOR