Öğrenciler gerçek anlamda ilgisini çeken etkinlikte, gelişen teknolojiyi yakından tanımaları ve yararlı anlamda kullanımını sağlaması amaçlandı. Sınıf Öğretmeni Betül Ataç etkinlik hakkında “Sanal gerçeklik (VR) gözlüğüyle yapılan tanıtımdan öğrencilerimiz son derece etkilendi. Gelişen teknolojiyi gerek bilgisayar gerekse görsel basın kanalıyla takip eden öğrencilerimize bu veriyi nasıl kullanacaklarını anlatan velilerimize teşekkür ederiz. VR kullanarak farklı konuları değişik bir boyutta görmek ve o dünyayı tanımak öğrencilerimize hem heyecanlı dakikalar yaşattı hem de konu hakkında teknik bilgi sahibi olmalarını sağladı.” dedi.
Diltaş’ta sanal gerçeklik uygulaması
Meram Diltaş İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri müfredat kazanımları arasında yer alan “Sanal Gerçeklik (VR) Uygulaması”nı tanıdı.
EĞİTİM Haberleri
Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu