Dilencinin üzerinden yüklü miktarda para ve altın çıktı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde zabıta ekiplerince yakalanan bir dilencinin üzerinden 35 bin 300 lira nakit para ile yaklaşık 320 bin lira değerinde altın ele geçirildi. Para ve altınlara el konulurken, kadın hakkında idari işlem uygulandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Serdivan ilçesinde gerçekleştirdikleri denetimler sırasında, bir alışveriş merkezi çevresinde vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yaptığı belirlenen bir kadını takibe aldı.

Zabıta merkezine götürüldü

Ekipler tarafından yakalanan kadın, işlemlerinin yapılması amacıyla zabıta merkezine götürüldü. Burada gerçekleştirilen üst aramasında, kadının üzerinde yüklü miktarda para ve altın bulundu.

35 bin 300 lira ve 320 bin liralık altın ele geçirildi

Zabıta merkezinde yapılan aramada, kadının üzerinden 35 bin 300 lira nakit para ile piyasa değeri yaklaşık 320 bin lira olan altın çıktı. Ele geçirilen para ve altınlara kamuya geçirilmek üzere el konuldu.

Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapıldı

Kadın hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca idari işlem uygulandığı bildirildi. Olayla ilgili işlemlerin tamamlanmasının ardından kadın serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Adının kullanıldığını telefonlar gelince anladı
Oyuncak silahla Beinsports binasını basan şüpheliye 12 yıla kadar hapis istemi
YÜZ BİNLERCE KİMLİK KONTROL EDİLDİ
Ankara’da tek operasyonda rekor tutuklama
Köpeklere istismar davasında gerekçeli karar açıklandı