Dikkatsiz çocuklar, yaşlı adamı ölümle burun buruna getirdi

Bursa'da oyun oynayan çocukların koşuşturduğu esnada çarptıkları yaşlı adam, metro ile duvar arasında sıkıştı. Ölümden dönen adamın yardımına çevredekiler ve güvenlik görevlileri yetişti.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Mahallesi metro istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, istasyonda koşturan bir grup çocuk, yaşlı adama çarptı.

Savrulan adam metro ile duvar arasında sıkıştı. Neyse ki durumu erken fark eden vatandaşlar hemen metroyu durdurup başından yaralanan Abdulkadir K.'ya yardıma koştu.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan adam ambulans ile hastaneye sevk edildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

7 ŞİDDETİNDE DEPREM OLABİLİR
Kediyi kurtarmak isterken yere çakıldı
KÜFLÜ ÜRÜNE 52 BİN LİRALIK ÖDÜL
Uludağ Sarıalan'da fotoğraf ihalesi heyecanı
TRAFİĞİ TEK ŞERİDE DÜŞÜRDÜLER