Dicle Jandarma Komutanlığına düzenlenen bombalı saldırı

Genelkurmay Başkanlığı:- "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, ya

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığı, dün Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığına bölücü terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik görevlisinin ailesine başsağlığı diledi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, Dicle İlçe Jandarma Komutanlığına düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklamaya yer verildi.

Lojmanların da bulunduğu komutanlığın nizamiyesi önünde, 21.40'ta teröristlerce patlayıcı yüklü aracın infilak ettirildiği belirtilen açıklamada, patlamada bir askerin şehit olduğu, 20'si asker 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

Hastaneye sevk edilen yaralıların tedavisinin sürdüğü kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız ile yakınlarına acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI