Devrilen traktörün altında kalan genç öldü

Uşak'ın Muharremşah köyünde tarlada devrilen traktörün altında kalan Afganistan uyruklu genç hayatını kaybetti

Uşak'ta devrilen traktörün altında kalan Afganistan uyruklu genç hayatını kaybetti.

Kaza, Uşak merkeze bağlı Muharremşah köyünde meydana geldi. İddialara göre, Afganistan uyruklu K.R. akşam saatlerinde tarla yakınlarında 03 LN 642 plakalı traktörle seyir halindeydi.

Henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü K.R., kontrolü kaybetmesi sonucunda devrilen traktörün altında kaldı. Vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi.

Traktörün altında kalan K.R.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından şahsın cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara’da reçeteli ilaç vurgunu: 99 bin hap ele geçirildi
Karaman’da 2 çocuk annesi kadın balkondan düşerek ağır yaralandı
Kapalıçarşı hattında 313 milyonluk siber dolandırıcılık vurgunu
Mermer Tüccarı Casus Çıktı! İsrail’e Çalışan 2 Kişi Yakalandı
Suyla dolan alt geçitte mahsur kalan sürücü hayatını kaybetti